søndag den 30. juni 2013

Opskrifter der driller.....

Det er faktisk ved at være et stykke tid siden jeg strikkede nedenstående 2 cardiér, men tænkte at det var på tide, at dele dem med jer.
Denne gang har opskriften virkelig drillet mig, og sådan er det jo tit, når man skal prøve noget nyt. Fejlen opdagede jeg først, da jeg gik igang med at strikke ærmerne på den øverste cardigan. Den var da helt galt med det mønster, somom der ikke var luft nok imellem maskerne i kropsstykket. Hold nu op hvor jeg ærgrede mig. Men trevle den op kunne jeg ligesom ikke få mig selv til. Derfor valgte jeg at lade den være som den var, det må være den charme der hører med når noget et hjemmelavet....
Dagen efter gik jeg igang med endnu en cardigan efter samme mønster, det skulle simpelthen være løgn..... Og vupti, ved at vende masken jeg havde slået om pinden, når den skulle strikkes på vrangsiden havde jeg pludselig løst problemet. Resultatet blev ganske tilfredsstillende og begge cardiganer er allerede flittigt brugt.
Så lærte novicen endnu engang lidt nyt......






Opskriften er fra "Hendes Verden" Nr 20
Begge cardiganer er strikket i Alpaca og tilsat skønne "Liberty" knapper

lørdag den 29. juni 2013

En fødselsdagsgave til Agnes.......

Det er en meget speciel dag i dag, min lille niece Agnes fylder nemlig 1 år. Jeg glæder mig til at vi alle skal fejre hende i "Smilets by" og er ganske sikker på at det bliver en rigtig dejlig dag. 
Frederik glæder sig også helt vildt!...... nok mest fordi han ved, at mosteren har bagt masser af kage..... 

Som altid er der lagt en del tanker bag gaven, som både skulle være noget Agnes kunne lide men også hendes kære mor. Derfor bliver Agnes forkælet med lidt hjemmestrik, i form af en rille-cardigan og en djævlehue. Derudover får hun nedenstående buksedragt fra WHEAT og træ-lege-mad fra MaMaMeMo til hendes lille nye Ikea-køkken.


fredag den 28. juni 2013

En "Bella"-tunika til Karla

Netop i dag har jeg færdiggjort denne tunika som Anita var så heldig, at vinde i min give-away. Den er nu på vej med posten til hende og hendes skønne datter Karla.
Håber at den vil vække glæde.


Dagens Fie.....

......eller det vil sige, en lidt forsinket udgave. Billederne er fra sidste fredag, hvor Fie og jeg tog os en velfortjent fridag, og fejrede det med en tur i Legoland.
Fie elsker "fut-tog" og snakkede ikke om andet hele vejen derud, så selvfølgelig blev der kørt "fut-tog" til den helt store guldmedalje.
Jakke// PompdeLux    Kjole// PoppyRose   Bloomers// MarMarCph   Sandaler// Angulus   Hue// Norlie
.....alt sammen udsalgskup


torsdag den 20. juni 2013

Sommerudsalg 2013 hos Zara.....


Psst lige et tip mere...... I aften til midnat starter Zara deres sommerudsalg.
Du finder siden lige her

Wheat sommerudsalg 2013......

Så er udsalget i gang online hos Wheat. Nu kan du spare 40% på alle sæsonvarer samt 30% på deres økologiske linie.
Lækkert børnetøj i flot nostalgisk design, god kvalitet til en fin pris - we love!

Gå direkte til webshoppen her!






tirsdag den 18. juni 2013

Endnu et lille instagram-byt.....

Jeg har endnu engang byttet mig til noget smukt via IG. Denne gang blev det til denne yndige kjole med små røde prikker, som den skønne Tina fra Norge, aka MIMMISSIRKUS, har lavet. Inden længe får den følgeskab af en kjole i et af mine yndlings libertyprint, nemlig Betsy. Til gengæld har jeg haft gang i strikkepindende, og lavet en rillecardigan samt djævlehue i klar blå til hendes bedårende lille datter.
Hvis du er med på Instagram-bølgen, synes jeg bestemt du skulle prøve at aflægge Tina et besøg, hun er virkelig dygtig!






mandag den 17. juni 2013

Mine SummerSale13 kup fra PoppyRose

Der er nu intet som udsalg, gud hvor jeg elsker det! Og glæden var også temmelig stor da posten endelig kom forbi med pakken fra "PoppyRose", det er nu lidt ligesom juleaften.
Tænk at jeg var så helig at få mine favoritter til halv pris, ahh det lønner sig at være bare en lille smule standhaftig........ ;)

Gertrud White Linen shirt/ Baby Pant Girl Elysian/ Hairband with little bow Elysian

Dukat Blue Biarritz/ kjole & bloomers

Hortensia Mathilda Tulip
Hairband with little bow Elysian

Hvilke udsalgskup har du gjort dig?

fredag den 7. juni 2013

Summer Sale 2013 hos PoppyRose

Endelig kom det!
PoppyRose har netop i dag skudt sommerudsalget igang, i deres fine webshop, med minus 50% på hele sortimentet. Jeg har længe holdt mig i skindet, for ikke bare at klikke den ene forelskelse hjem efter den anden, og har netop sparet en mindre formue og fået nøjagtigt de fine sager, jeg så længe har ønsket mig til Fie.

Skynd dig forbi den smukke webshop og lad dig friste, hvis du ligesom jeg har en svaghed for Liberty og eksklusiv kvalitet 

Tast koden : PoppyRoseSummer13
Rabatten fratrækkes derefter dit endelige køb

søndag den 2. juni 2013

And the winner is........

Først og fremmest 1000 tak for den fine opbakning omkring min give-away, samt alle de søde ord, det gør mig virkelig glad. .....og så vil jeg lige undskylde, at der har været lidt rod med datoen, der har vidst været lidt for meget knald på her hjemme ;) 
Frederik har været så sød at hjælpe mig med at trække en vinder, og den heldige blev Anita som har denne skønne blog.
Stort tillykke til Anita, jeg har sendt dig en mail

......skulle du sidde derude og ærgre dig over, at du ikke vandt, strikker jeg meget gerne på bestilling i det omfang jeg kan følge med til det. Smid mig gerne en mail, så finder vi ud af det :)
Scroll
to Top